Realisatie appartemenstgebouw te Peulis


Alle terassen voorzien van leuningen met een hoogte van 1.1m..
Tevens iedere inkijk bij elkaar vermeden door een windscherm met opaal veiligheidsglas .
Alles in zwarte poederlak .

DSC01780.JPG
zoom

DSC01782.JPG
zoom

DSC02140.JPG
zoom

DSC02141.JPG
zoom

DSC02142.JPG
zoom

DSC02143.JPG
zoom

DSC02144.JPG
zoom

DSC02145.JPG
zoom

DSC02147.JPG
zoom

DSC02148.JPG
zoom

DSC02150.JPG
zoom

DSC02152.JPG
zoom

DSC02153.JPG
zoom

DSC02154.JPG
zoom

DSC02155.JPG
zoom

DSC02156.JPG
zoom

DSC02157.JPG
zoom

DSC02158.JPG
zoom

DSC02159.JPG
zoom

DSC02160.JPG
zoom

DSC02161.JPG
zoom

DSC02162.JPG
zoom

DSC02163.JPG
zoom

DSC02164.JPG
zoom

DSC02165.JPG
zoom

DSC02167.JPG
zoom

DSC02169.JPG
zoom

DSC02170.JPG
zoom

DSC02172.JPG
zoom

DSC02174.JPG
zoom

DSC02175.JPG
zoom

DSC02176.JPG
zoom

DSC02178.JPG
zoom

DSC02179.JPG
zoom

DSC02180.JPG
zoom

DSC02181.JPG
zoom