Realisaties in staal of andere metalen

Voor Bouwsmeedwerken Alain Mattelé uit Oelegem (Antwerpen) is elk project de moeite waard.  Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij ons uiterste best doen om uw opdracht naar ieders voldoening op te leveren.

Onder vindt u een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Alle soorten deuren, ramen, trappen en leuningen komen er aan bod, net zoals de toepassingen ervan op verschillende locatie. Wij hopen dat ze u een goed beeld geven van ons kunnen en onze aandacht voor de juiste afwerking.


SLAAPPUNT te LIER : maken en plaatsen van grote bedrijfshal.Staalbouw met onderaan betonpanelen met daarop sandwichpanelen geplaatst.
Dak in steeldeck met isolatie en roofing.Voorzien van ventilatiekoepels

Verbouwing aan een woning te Schilde.Achterbouw voorzien van houten construktie met daarin stalen ramen.De panorama ramen zijn thermisch onderbroken en een k waarde van 1 .Het raam in r delen met zeer fijne profielen is in niet thermisch onderbroken en heeft overal toc een rubber.Profielen zeer slank met een dikte van 10mm.Glas voorzien van krypton vulling om een k waarde van 1.1 te bekomen .Glas is gekit met stopverfvervangende kit.

Veranda te Schilde met niet thermisch onderbroken stalen profielen maar allen met rubbers voorzien.Dubbel glas met kryptonvulling voor k waarde 1.
Profielen zeer slank van 10mm dikte en glas geplaatst met opdeklatjes

Gezien op VT4 van programma singles.Villa Kaplansky .Heel de woning voorzien van stalen ramen volgens eigen ontwerp met retro profielen.Tevens ook de deuren en grote raampartij aan voorzijde met stalen profielen.
Glas geplaatst met L profielen als glaslijsten

Verbouwen van voorgevel van restaurant in Antwerpen in samenwerking met MCM bouwbedrijf
Uithalen van oude ramen en deel van gevel en plaatsen van ramen en deur met logo van klant.
Radis Noir .

Plaatsen van staalconstruktie voor de 3 gsm operatoren op het zikenhuis in Brugge.
Plaatsing met kraan. Dak werd voorzien van versterkte sokkels waarop het staal geplaatst is.De antennes werden geplaatst achter polyester stralingsdoorlatende platen.
Roosterplatvormen en leuningen.

Maken van een grote metalen wintertuin in een villa naar een voorbeeld van een treinstation in Montelimar in Frankrijk.

Info, prijs & offerte staalconstructies op maat

Wenst u meer informatie over ons maatwerk?
Voor bijkomende inlichtingen of een offerte kunt u steeds contact met ons opnemen.